Medlemsmöte den 21:a september

Fredagen den 21:a september kommer vi hålla terminens första studierådsmöte. På mötet kommer vi ta upp kommande aktiviteter och kursutvärdera. Mötet hålls 12:15 i sal Å 13167 och vi bjuder på lunchbaguette till de som anmält sig. Vi kommer tillsätta, om det finns intresse, de poster som är vakanta sedan årsmötet. Dyk upp på mötet, få mat och studentinflytande! Studierådet NVM:s styrelse

Medlemsmöte den 7:e december

Den 7:e december kommer höstterminens andra studierådsmöte att hållas. På mötet kommer vi ta upp kommande aktiviteter, informera om omarbetningen av kandidatprogrammet och kursutvärdera. Håll utkik efter kallelsen med tid och plats! Om man säger till att man tänker komma får man en lunchbaguette trots att mötet är eftermiddagen. Det kan inte bli bättre än inflytande och gratis middag. Sedan det senaste mötet 14:e september har vi anordnat två pluggfikan och deltagit i kårens pilotprojekt “Kursutvärderingsbattle”.

Hej och välkommen till Studierådet NVMs nya hemsida!

Här kommer vi att lägga upp information inför och efter möten och också saker rörande de evenemang vi anordnar. Studierådet NVM tar hand om studiebevakning för matematikerna, det vill säga, om du som matematiker vill ändra på något angående utbildningen, så är det oss du ska ta kontakt med. Här på hemsidan finns lite bakgrundsinfo om NVM, kontaktuppgifter till styrelsen, och ett kalendarium. Kallelser till möten kommer läggas upp i inlägg, såväl som protokoll till mötena efteråt.